Föreläsare och inspiratör - Jerry Mainio

Läs mer

Om mig

Jag är en inspiratör och inspirationsföreläsare som kan hjälpa din arbetsgrupp, företag eller förening till att våga ta nya kliv in inom personlig utveckling. Jag har mångårig erfarenhet av att tjänstgöra inom flertalet olika branscher och yrkeskategorier. Vidare har jag utfört över 50 tal föreläsningar inom flertalet olika ämnen. Utifrån alla dessa erfarenheter skapar jag förstklassiga och inspirerande föreläsningar till ditt bolag. Varje föreläsning sker med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap.   

Föreläsningar genomförda

Yrkeserfarenhet

  Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov.  Min målsättning är alltid att du som beställare av mina inspirerande föreläsningar ska känna dig som en starkare person efter att du lyssnat på mitt budskap. Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er kan du alltid kontakta mig, så berättar jag mer. 

Varför ska ni anlita mig?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Sverige med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet.

E-post

info@inspirationsforelasningar.se

"Vågar du säga jag till livet, så kommer livet säga ja till dig.

Varierat utbid av

Föreläsningar

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till helt nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Här nedan är ett urval av de föreläsningar som jag erbjuder till hela Sverige. 

Arbetsglädje
100%
Inspiration
100%
Våga när du inte vågar
100%
Från blyg till ny
100%

 Mina inspirationsföreläsningar passar både små och stora grupper som är ute efter mer inspiration. Jag skräddarsyr alltid mina föreläsningar utifrån era behov och önskemål. Kontakta mig gärna mer så berättar jag mer om mina unika föreläsningar. 

Här kan ni läsa om min

Bakgrund

Varför anlita mig?

Väljer ni att anlita mig som inspiratör eller inspirationsföreläsare så får ni en föreläsare med mångårig erfarenhet av att föreläsa inför flertalet olika målgrupper. Jag har till exempel utbildat egenföretagare inom digital marknadsföring – samt även agerat som föreläsare på olika yrkeshögskolor inom flertalet olika ämnen. Utöver detta har jag även agerat som talare vid flertalet olika sociala event. Jag vet med andra ord hur man tar fram ett målgruppsanpassat innehåll som passar din organisation på bästa sätt och hur man fångar en publik på bästa sätt. Målgruppsanpassad kommunikation är min specialegenskap som jag alltid nyttjar vid varje utbildningstillfälle som jag utför.

Föreläsningserfarenhet

Jag har totalt fem års yrkeserfarenhet av att genomföra olika former av föreläsningar på både yrkeshögskolor, företag och säljavdelningar. Dessa erfarenheter har givit mig erfarenheter, inspiration och kunskap om hur man föreläser målgruppsanpassat på bästa sätt. Vidare är jag utbildad inom retorik och kommunikation.

Utbildningsbakgrund

Jag innehar utbildning inom kommunikation, retorik, marknadsföring och radio-produktion. Utöver detta är jag utbildad inom träningslära och motivation.

Yrkeserfarenhet

Jag har mångårig yrkeserfenrhet av att tjänstgöra med marknadsföring, föreläsningar, försäljning och inspiration. Alla dessa spännande yrkeserfenrhet använder jag använda mig av när jag genomför mina föreläsningar.
Föreläsningserfarenhet
100%
Utbildningsbakgrund
100%
Yrkeserfernhet
100%

Boka mina föreläsningar

 Anlitar mig skräddarsyr jag alltid föreläsningsinnehållet utifrån eran verksamhet, eftersom varje företag alltid står inför helt unika utmaningar, och behöver då alltid även helt unik motivation. Varje föreläsning har även inslag av humor, praktiska övningar, intensitet och inspirerande budskap.