Jag genomför

Föreläsningar inom motivation

Därför ska du

Boka mig

Låt mina föreläsningar om motivation ge dig eller din arbetsgrupp nycklarna till att utveckla er organisation. Det sägs att motivation är en sådan stark drivkraft att den kan flytta berg. Enligt mig ligger det stor sanning i det uttalandet. Utan motivation kan nämligen ingen människa eller arbetsgrupp bli framgångsrik i något som de tilltar sig. Syftet med mina föreläsningar om motivation ska just vara att ni som grupp ska få en så starkt motivation att ni ska kunna flytta berg.

Motivation och vilja slår alltid talang i alla livets delområden

Min personliga ståndpunkt gällande utveckling på arbetsplatser

Jag hjälper er att hitta

Hitta motivation

Varför anlita mig som föreläsare i Göteborg?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Sverige med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet.  Under mina föreläsningar varvar jag alltid teori med praktik, så att mina åhörare ska beröras av mitt budskap på bästa sätt genom att inte bara lyssna utan är få praktisera det som de lär sig.  Mina föreläsningar alltid alltid uppbyggda kring trendiga Power point-presentationer innehållande grafiskt tilltalande element och bilder.  Mina åhörare ska alltid enkelt kunna ta till sig av mitt pedagogiska budskap utifrån mitt tydliga materialet som jag tillämpar under föreläsningarna.  Vill du läsa mer om min yrkesbakgrund som föreläsare kan du göra det genom här. 

Hitta motivation genom mina föreläsningar

Syftet med mina föreläsningar om motivation är du, din arbetsgrupp eller förening ska hitta helt ny motivation att arbeta framåt mot nya spännande målsättningar.  Mitt föreläsningsmaterial är uppbyggt kring egna erfarenheter i livet, vetenskaplig forskning som jag har utfört och egna reflektioner ifrån mitt yrkesliv.  Kombinationen erfarenhet och forskning varvas under varje föreläsningstillfälle med ett intensivt och humoristiskt sätt att framföra budskapet.  Mina föreläsningar varv dessutom alltid med praktiska övningar, så att du som åhörare enklare ska kunna ta till dig det budskapet som jag vill framföra.  Vill du veta mer om min bakgrund som föreläsare kan du göra det enklast genom att klicka på följande länk. Du kan likväl alltid även ringa mig, så kan jag berätta mer om hur jag genom mina föreläsningar kan ge din grupp mer motivation.

Läs mer

Om mig

Maximera även du ditt bolags, förenings eller ditt arbetsgrupps potential genom att lyssna på mina inspirerande föreläsningar.  Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov.  Min målsättning är alltid att du som beställare av mina inspirerande föreläsningar i Göteborg ska känna dig som en starkare person efter att du lyssnat på mitt budskap.  Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er kan du alltid kontakta mig, så berättar jag mer. 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att agera som föreläsare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som föreläsare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina föreläsningar. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag till mitt föreläsningsmaterial. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mina föreläsningar om motivation

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare till kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste föreläsningar! Välkommen till en spännande inspirationsresa!