Jag genomför

Föreläsningar i Västervik

Därför ska du

Boka mig

Genom mina föreläsningar får ett företag i Västervik alltid skräddarsydda evenemang som är anpassade efter deras målgrupp. Jag kombinerar personliga erfarenheter med vetenskapliga bevis och inspiration från mitt yrkesliv för att skapa en engagerande upplevelse. Jag erbjuder inspirerande föreläsningar till alla privatpersoner, företag eller andra organisationer som är intresserade av att få ny energi och motivation. Föreläsningarna i Västervik är alltid fyllda med mina egna spännande berättelser som är kopplade till vetenskapliga fakta. Låt mina inspirationsföreläsningar ta ditt företag i Västervik till nya höjder. 

Boka mina

Inspirationsföreläsningar till Västervik

Varför anlita mig som föreläsare i Västervik?

 Föreläsningarna i Västervik är anpassade för att ge en rik och givande upplevelse för både företag, privatpersoner och föreningar. Med min omfattande erfarenhet av att tala inför olika målgrupper och vid olika evenemang, garanterar jag en säker och professionell atmosfär för mina kunder. Mitt budskap förmedlas alltid med hög intensitet, humor och känslighet gentemot publiken. Genom att integrera teori med praktik och använda mig av moderna PowerPoint-presentationer, siktar jag på att göra mina föreläsningar både informativa och underhållande. Jag strävar efter att inte bara informera, utan också inspirera och engagera, så att varje deltagare kan dra nytta av kunskapen på ett meningsfullt sätt. Om du är nyfiken på min bakgrund som föreläsare och vill veta mer, hittar du ytterligare information här. 

Min yrkeserfarenhet

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanade resa innehållande flertalet mot- och framgångar av alla dess olika slag. I mina ungdomsår var jag tex en mycket blyg och tillbakadragen kille som någon knappast hade kunna tippa skulle stå på scen och tala om personlig utveckling. Jag har dock alltid haft en stark inre vilja till att våga utvecklas och till att våga ta nya kliv i mitt liv. Just denna starka inspirerande vilja till utveckling är något jag vill förmedla till dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla kan hitta en otrolig inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag nämligen säker på: kan jag göra denna inspirerande resa, så är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika häftig utvecklingsresa. Utifrån mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya kliv i livet, våga utvecklas som yrkesmänniska eller att våga utvecklas som arbetsgrupp. Vågar du säga ja till livet, så är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig!

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Läs mer

Om mig

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Chansa inte om du ska anlita en föreläsare – anlita mig istället! 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att agera som föreläsare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som föreläsare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina föreläsningar. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag till mitt föreläsningsmaterial. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Maximera även du ditt bolags, förenings eller ditt arbetsgrupps potential genom att lyssna på mina inspirerande föreläsningar. Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov.  Min målsättning är alltid att du som beställare av mina inspirerande föreläsningar i Västervik ska känna dig som en starkare person efter att du lyssnat på mitt budskap. Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er kan du alltid kontakta mig, så berättar jag mer. 

Följande ingår alltid

Boka mig som föreläsare i Västervik

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare till Västervik kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor!