Jag genomför

Föreläsningar i Växjö

Därför ska du

Boka mig

Genom mina föreläsningar får ni alltid målgruppsanpassade tillställningar innehållande en kombination av personliga erfarenheter, vetenskapliga belägg och inspiration från mitt yrkesliv. Målsättningen med mina föreläsningar är att varje åhörare i Växjö alltid ska känna sig inspirerad till att ta nästa steg i sin personliga utveckling eller i sin yrkeskarriär. Du som åhörare till mina föreläsningar ska med andra ord alltid känna dig motiverad till att våga få ut mer ur ditt liv. Jag är aldrig nöjd, innan mina åhörare är nöjda! 

Boka mina

Inspirationsföreläsningar till Växjö

Varför kontakta mig?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Växjö med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet.  Under mina föreläsningar varvar jag alltid teori med praktik, så att mina åhörare ska beröras av mitt budskap på bästa sätt genom att inte bara lyssna utan är få praktisera det som de lär sig. Mina föreläsningar alltid alltid uppbyggda kring trendiga Power point-presentationer innehållande grafiskt tilltalande element och bilder. . 

Vilka passar mina föreläsningar?

Mina föreläsningar i Växjö vänder sig till alla företag, privatpersoner eller föreningar som är i behov inspirerande föreläsningar. Anlitar ni mig som föreläsare får ni föreläsningar som är uppbyggda kring egna privat erfarenheter, vetenskaplig forskning och erfarenhet från mitt yrkesliv.  Föreläsningarna varvas alltid med praktiska exempel och gruppövningar för att du som åhörare även ska bli så delaktig som möjligt i mitt material. Du får alltid via mina föreläsningar inspirerande budskap som ska vara  enkelt att applicera till flertalet olika livsområden. Målsättningen med varje föreläsning i Växjö är alltid att du som åhörare alltid ska känna dig inspirerad, upplyft och motiverade till att ta ditt privat- och yrkesliv till hela nya nivåer. 

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Läs mer

Om mig

Jag har mångårig yrkeserfarenhet att agera som föreläsare både i Finland och Sverige.  Mina föreläsningsgrupper har bestått av både försäljare, studenter och företagare inom flertalet olika sektorer. Genom att anlita mig får ni med andra ord en föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material just efter era målsättningar och behov. 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att agera som föreläsare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som föreläsare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina föreläsningar. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag till mitt föreläsningsmaterial. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Jag anpassar alltid mina föreläsningar utifrån era önskemål och behov.  Varje åhörarskara är alltid unik och behöver därför alltid ett unikt innehåll. Här nedan kan du läsa mer om vad som ingår när ni bokar mig. 

Följande ingår alltid

Vill ni boka mig?

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor!