Jag genomför

Föreläsningar i inspiration

Därför ska du

Boka mig

Blyghet inom arbetsgrupper eller privatliv kan vara en tung börda att bära. Genom min föreläsning får du inspiration till att övervinna din blyghet. Genom min inspirerande föreläsning får du eller din arbetsgrupp nycklarna till hur man övervinner sin blyghet. Jag ger en nycklarna genom att kombinera egna erfarenheter med vetenskapliga belägg.  Boka min föreläsning redan idag och låt dig inspireras till att övervinna dig blyghet. 

Jag hjälper er att hitta

Övervinna blyghet

Varför anlita mig som föreläsare?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Sverige med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet.  Under mina föreläsningar varvar jag alltid teori med praktik, så att mina åhörare ska beröras av mitt budskap på bästa sätt genom att inte bara lyssna utan är få praktisera det som de lär sig.  Mina föreläsningar alltid alltid uppbyggda kring trendiga Power point-presentationer innehållande grafiskt tilltalande element och bilder.  Mina åhörare ska alltid enkelt kunna ta till sig av mitt pedagogiska budskap utifrån mitt tydliga materialet som jag tillämpar under föreläsningarna.  Vill du läsa mer om min yrkesbakgrund som föreläsare kan du göra det genom här. 

Inspireras av min livsresa från blyg till ny

Min livsresa från blyg till ny har varit en hård och kämpig resa innehållande många utmaningar av alla dess olika slag.  Med mina spännande erfarenheter som grund vill jag nu inspirera individer och arbetsgrupper till att våga övervinna sin blyghet – samt hitta nya spännande vägar framåt i livet.  Mina föreläsningar varvas alltid med inspirerande innehåll, humor, vetenskapliga fakta och praktiska övningar. Jag delar alltid öppenhjärtigt med mig av både mina misslyckande och lyckande – allt för att du som åhörare ska få ut så mycket som möjligt av min föreläsning om att övervinna sin blyghet. Mitt motto med alla föreläsningar är att du som åhörare som bli berörd till den punkten att du alltid ska våga ta helt nya kliv i livet. En sak är jag övertygad om: kan jag övervinna min blyghet, så kan du som individ och din arbetsgrupp garanterat också göra det.

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mina föreläsningar blyghet

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare till kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste föreläsningar! Välkommen till en spännande inspirationsresa!