Utbildning i försäljning

Vill du börja våga sälja mer? Låt mina inspirerande föreläsningar ge dig inspiration och nycklarna till att börja med försäljning

Min åsikt att försäljning är viktigt på livets alla delområden  Av den anledningen  är det alltid av största vikt att du som individ alltid vågar att sälja i livets alla olika situationer. Påbörja du din resa mot att börja våga sälja mer genom att boka mina inspirerande föreläsning redag idag! 

Maximera din livskvalitet genom att våga börja sälja

Min personliga ståndpunkt gällande försäljning

Våga börja sälja redan idag

Försäljning är viktigt i livets alla delområden. En vanlig missuppfattning är att försäljning bara är till för säljare på företag vars uppgift är att sälja tjänster och produkter, men ack så fel denna förutfattade mening är.  Min åsikt att försäljning är viktigt på livets alla delområden om det så handlar om arbetsintervjuer, undervisa inför elever i skolan, söka arbeten eller köpa en ny bil. Därför är det alltid av största vikt att du som individ alltid vågar att sälja i livets alla olika situationer.  Med andra ord: vågar du inte ännu sälja, så är det dags att börja våga sälja idag för nå nya höjder i ditt liv. Min föreläsning ska som sagt inspirera dig till att våga börja sälja och de fördelar som detta kommer föra med sig till dig på livets alla områden. Föreläsningen är uppbyggd kring egna inspirerande erfarenheter, reflektioner kombinerat med vetenskapliga fakta. Påbörja du din resa mot att börja våga sälja mer genom att boka mina inspirerande föreläsningar.

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanade resa innehållande flertalet mot- och framgångar av alla dess olika slag. I mina ungdomsår var jag tex en mycket blyg och tillbakadragen kille som någon knappast hade kunna tippa skulle stå på scen och tala om personlig utveckling. Jag har dock alltid haft en stark inre vilja till att våga utvecklas och till att våga ta nya kliv i mitt liv. Just denna starka inspirerande vilja till utveckling är något jag vill förmedla till dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla kan hitta en otrolig inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag nämligen säker på: kan jag göra denna inspirerande resa, så är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika häftig utvecklingsresa. Utifrån mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya kliv i livet, våga utvecklas som yrkesmänniska eller att våga utvecklas som arbetsgrupp. Vågar du säga ja till livet, så är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig!

Maximera även du ditt bolags, förenings eller ditt arbetsgrupps potential genom att lyssna på mina inspirerande föreläsningar. Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov.  Min målsättning är alltid att du som beställare av mina inspirerande föreläsningar ska känna dig som en starkare person efter att du lyssnat på mitt budskap.  Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er kan du alltid kontakta mig, så berättar jag mer. 

Skräddarsydda utbildningar inom försäljning

Mina föreläsningar i att våga börja sälja passar perfekt till arbetsgrupper, föreningar eller andra sällskap som behöver inspiration till att våga börja sälja mer. Föreläsningen passar såväl till traditionella försäljningsavdelningar som andra arbetsgrupper där försäljning är en central del i arbetsbeskrivningen. Vidare passar föreläsningen till individer som helt enkelt vill Föreläsningarna går att utföras både fysiskt på plats – eller på distans om detta känns tryggare för er grupp. Jag erbjuder mina föreläsningar om att våga börja sälja till hela Sverige. Det spelar med andra ord ingen roll om din grupp befinner sig i Åre, Gävle eller Göteborg. Vi mig får ni alltid förstklassiga föreläsningar om att övervinna sin blyghet oberoende av vart i Sverige ni är belägna. Mina föreläsningar är perfekta som kick-off för er arbetsgrupp som inspiration för det nya arbetsåret. Likväl passar mina föreläsningar för er som mitt under ett arbetsår vill ny inspiration, glädje eller motivation till att arbeta mot nya mål.

Det som gör mina föreläsningar unika är att jag alltid skräddarsyr mitt innehåll utifrån de önskemål du som beställare har gällande föreläsnings utformning. Anledningen till detta arbetssätt är för att varje arbetsgrupp är unik och behöver därför ett skräddarsytt budskap utifrån de utmaningar som gruppen står för i nuläget. Med andra ord får ni från mig alltid skräddarsydda föreläsningar som på bästa sätt ska kunna ge er grupp en vilja att våga börja sälja.  För mig finns nämligen innan annan målsättning än att din arbetsgrupp ska kunna ta nya steg in i en spännande framtid. Jag som föreläsare är dessutom aldrig nöjd, innan ni som arbetsgrupp är nöjda med föreläsningen. Vill du få mer specifik information om hur jag arbetar kan du alltid kontakta mig. Jag berättar då mer om hur vi tillsammans arbeta fram den bästa möjliga föreläsningen för din arbetsgrupp.

“Vågar du säga ja till livet, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig.

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående med dina önskemål gällande föreläsning, så återkopplar jag till dig med ett kostnadsförslag och föreläsningsupplägg.