Våga när du inte vågar

Därför ska du

Boka mig

Våga att börja våga mer redan idag, genom att lyssna på mitt inspirerande budskap. Våga, när du inte vågar är en inspirationsföreläsning som handlar om att våga ta nya kliv i yrkeslivet trots påfallande rädsla. Jag vill ge er nycklarna till att få mod och att våga fatta beslut som tar er framåt i yrkeslivet.  

"Låt aldrig rädslan att inte våga utföra saker i livet styra dig. Livet är för kort för detta."

Boka mina föreläsningar

Om att våga mer

Varför anlita mig som föreläsare inom att våga mer

Min föreläsning ska inspirera dig till att inte låta dina rädslor styra dig på dina olika livsområden i livet. Du kommer få inspiration, strategier och tips på hur du kan övervinna det största hindret i ditt liv: att inte våga utföra saker. Mina föreläsningar är uppbyggda kring egna erfarenheter, reflektioner och vetenskapliga belägg kring hur man vågar mer i sitt liv. Under varje föreläsning kommer du som åhörare även själv aktivt få praktisera det som du lärt dig genom praktiska övningar. Jag tror alltid att den bästa inlärningen sker genom praktisk övning i sammanband med inlärning.  Vill du veta mer om min föreläsning ”våga, när du inte vågar” kan du alltid kontakta mig. Jag berättar mer än gärna hur jag kan hjälpa dig arbetsgrupp till att just våga mer!

Min yrkeserfarenhet

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanade resa innehållande flertalet mot- och framgångar av alla dess olika slag. I mina ungdomsår var jag tex en mycket blyg och tillbakadragen kille som någon knappast hade kunna tippa skulle stå på scen och tala om personlig utveckling. Jag har dock alltid haft en stark inre vilja till att våga utvecklas och till att våga ta nya kliv i mitt liv. Just denna starka inspirerande vilja till utveckling är något jag vill förmedla till dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla kan hitta en otrolig inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag nämligen säker på: kan jag göra denna inspirerande resa, så är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika häftig utvecklingsresa. Utifrån mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya kliv i livet, våga utvecklas som yrkesmänniska eller att våga utvecklas som arbetsgrupp. Vågar du säga ja till livet, så är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig!

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som föreläsare i att våga mer

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare gällande ämnet våga mer kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste föreläsningar inom arbetsglädje.  Välkommen till en spännande inspirationsresa!