Jag genomför

Föreläsningar om arbetsmiljö

Därför ska du

Boka mig

Behöver din arbetsgrupp trivas i arbetsmiljön? Jag är en föreläsare som erbjuder företag föreläsningar om att skapa en positiv arbetsmiljö för arbetsgruppen. En trivsam arbetsmiljö är avgörande för att varje arbetsgrupp ska kunna prestera på högsta nivå. Genom mina föreläsningar kommer din arbetsgrupp få insikter, verktyg och en ökad motivation för att tillsammans ta företaget till nya framgångar. Enligt mig är en hälsosam arbetsmiljö nyckeln till produktivitet och arbetsglädje. 

"En god arbetsmiljö är nyckeln till framgång och välmående på jobbet."

Boka mina

Arbetsmiljö föreläsningar

Varför anlita mig som föreläsare inom arbetsmiljö?

 Jag levererar inspirerande föreläsningar i hela Sverige med omfattande erfarenhet och yrkeskunskap. Mina föreläsningar passar för företag, privatpersoner och föreningar som söker ny, spännande inspiration. Med lång erfarenhet av att tala vid olika evenemang och för olika målgrupper, skapar jag en känsla av trygghet och säkerhet för mina kunder. Jag förmedlar alltid mitt budskap med hög intensitet, humor och en känsla för min publik. Genom att kombinera teori med praktik får mina åhörare inte bara lyssna på mitt budskap utan också praktisera det de lär sig. Min pedagogik bygger på moderna och grafiskt tilltalande PowerPoint-presentationer, vilket gör det enkelt för mina åhörare att förstå och ta till sig av mitt material. Om du vill veta mer om min bakgrund som föreläsare, hittar du ytterligare information här. 

Min yrkeserfarenhet

Resan mot att våga börja föreläsa har varit fylld av utmaningar och framgångar av olika slag. I min ungdom var jag en blyg och tillbakadragen person som ingen kunde föreställa sig på scenen tala om personlig utveckling. Trots det fanns det alltid en inre vilja hos mig att våga utvecklas och ta nya steg i livet. Denna starka och inspirerande vilja till utveckling är något jag vill dela med dig och din arbetsgrupp. Jag tror att alla har potentialen till en djup inre utveckling, bara viljan finns där. Jag är övertygad om att om jag kunde göra denna resa, kan både du och din arbetsgrupp genomföra en lika fantastisk utvecklingsresa. Med mina erfarenheter vill jag ge er verktygen för att våga ta nya steg i livet, utvecklas som yrkespersoner och som arbetsgrupp. Om du vågar säga ja till livet, är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig! 

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som föreläsare om arbetsmiljö

Om ni är intresserade i att boka mig som föreläsare gällande arbetsmiljö kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste föreläsningar inom arbetsglädje.  Välkommen till en spännande inspirationsresa!