Jag genomför

Föreläsningar om att våga börja sälja

Därför ska du

Boka mig

Behöver din arbetsgrupp modet att våga börja sälja? Jag är en erfaren föreläsare som erbjuder företag föreläsningar om att våga ta steget in i säljvärlden. Genom mina föreläsningar kommer din arbetsgrupp att få de verktyg och den självförtroende som krävs för att ta sig an försäljningsutmaningar med entusiasm och framgång. Jag delar med mig av praktiska strategier och beprövade metoder som inspirerar och rustar din arbetsgrupp för att bemästra konsten att sälja. Låt mig guida din arbetsgrupp mot en framgångsrik säljresa. Tillsammans kommer vi att utforska de olika aspekterna av säljprocessen och ge deltagarna det självförtroende som behövs för att bli framstående säljare. 

"Självförtroende och en vilja att våga öppna dörrar till framgång - det är nyckeln till en framstående säljare."

Boka mina

Föreläsningar om att våga börja sälja

Varför anlita mig som föreläsare inom att våga börja sälja?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar i hela Sverige med lång erfarenhet och gedigen yrkeskunskap. Mina föreläsningar passar lika bra för företag, privatpersoner och föreningar som söker ny och spännande inspiration. Med flera års erfarenhet av att tala inför olika målgrupper på olika evenemang, erbjuder jag trygghet och säkerhet för mina kunder. Mitt budskap förmedlas alltid med hög intensitet, humor och publikanpassning. Under mina föreläsningar blandar jag teori med praktik för att engagera mina lyssnare på bästa sätt. Jag vill att de inte bara ska lyssna, utan även praktisera det de lär sig. Mina föreläsningar är alltid uppbyggda kring moderna PowerPoint-presentationer med grafiskt tilltalande element och bilder. Jag strävar efter att göra mitt pedagogiska budskap tydligt och lättillgängligt för mina åhörare. Om du är intresserad av att läsa mer om min yrkesbakgrund som föreläsare, kan du göra det här. 

Min yrkesbakgrund

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanande resa, fylld med både motgångar och framgångar av olika slag. Under mina ungdomsår var jag en mycket blyg och tillbakadragen person som knappast någon kunde föreställa sig stå på scen och tala om personlig utveckling. Trots detta bar jag alltid en stark inre vilja till att våga utvecklas och ta nya kliv i mitt liv. Den här inspirerande viljan till utveckling är något jag vill dela med dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla har potentialen för en djup inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag säker på: om jag kunde göra denna inspirerande resa, är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika imponerande utvecklingsresa. Med mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya steg i livet, utvecklas som yrkesmänniska och som arbetsgrupp. Om du vågar säga ja till livet, är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig! 

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som föreläsare i att våga börja sälja

Om ni är intresserade i att boka mig som föreläsare gällande att våga börja sälja kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste föreläsningar inom arbetsglädje.  Välkommen till en spännande inspirationsresa!