Jag genomför

Föreläsningar till Malmö

Därför ska du

Boka mig

Letar du efter inspirationsföreläsningar till Malmö? Via mig kan både stora som små företag få inspiration till hela Malmö. Mina inspirationsföreläsningar passar alla företag i Malmö som vill hitta mer arbetsglädje och inspiration. Inspirationsföreläsningarna som jag erbjuder Malmö är alltid uppbyggda kring egna erfarenheter och vetenskapliga belägg. Boka mina föreläsningar till Malmö redan idag. 

Mina föreläsningar i Malmö vänder sig till alla företag, privatpersoner eller föreningar som är i behov inspirerande föreläsningar. Anlitar ni mig som föreläsare får ni föreläsningar som är uppbyggda kring egna privat erfarenheter, vetenskaplig forskning och erfarenhet från mitt yrkesliv.  Föreläsningarna varvas alltid med praktiska exempel och gruppövningar för att du som åhörare även ska bli så delaktig som möjligt i mitt material. Du får alltid via mina föreläsningar inspirerande budskap som ska vara  enkelt att applicera till flertalet olika livsområden.  Målsättningen med varje föreläsning i Malmö är alltid att du som åhörare alltid ska känna dig inspirerad, upplyft och motiverade till att ta ditt privat- och yrkesliv till hela nya nivåer. 

Föreläsningar som jag utför i Malmö kan både utföras fysiskt på plats eller via nätet. Du som kund har fria händer att styra över vilken form av upplägg du känner dig tryggast med. Innan varje föreläsningstillfälle lyssnar jag alltid till era behov och anpassar alltid mitt innehåll utifrån de önskemål som ditt företag eller förening har gällande föreläsningens utformning. Utifrån era önskemål tar jag sedan fram ett skräddarsytt föreläsningsmaterial vars syfte ska vara att maximera effekten för ert bolag. Kanske vill du som beställare att jag trycker extra på motivation gällande ett branschspecifikt ämne? Eller kanske du är intresserad av att lyfta fram några specifika sätt att hantera motgångar till föreningar? Vad du än har för önskemål kan jag alltid ta fram ett skräddarsytt material just efter dina behov. 

Boka mina

Inspirationsföreläsningar till Malmö

Varför anlita mig som föreläsare i Malmö?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Malmö med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet.  Under mina föreläsningar varvar jag alltid teori med praktik, så att mina åhörare ska beröras av mitt budskap på bästa sätt genom att inte bara lyssna utan är få praktisera det som de lär sig. Mina föreläsningar alltid alltid uppbyggda kring trendiga Power point-presentationer innehållande grafiskt tilltalande element och bilder.  Mina åhörare ska alltid enkelt kunna ta till sig av mitt pedagogiska budskap utifrån mitt tydliga materialet som jag tillämpar under föreläsningarna.  Vill du läsa mer om min yrkesbakgrund som föreläsare kan du göra det genom här. 

Min yrkeserfarenhet

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanade resa innehållande flertalet mot- och framgångar av alla dess olika slag. I mina ungdomsår var jag tex en mycket blyg och tillbakadragen kille som någon knappast hade kunna tippa skulle stå på scen och tala om personlig utveckling. Jag har dock alltid haft en stark inre vilja till att våga utvecklas och till att våga ta nya kliv i mitt liv. Just denna starka inspirerande vilja till utveckling är något jag vill förmedla till dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla kan hitta en otrolig inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag nämligen säker på: kan jag göra denna inspirerande resa, så är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika häftig utvecklingsresa. Utifrån mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya kliv i livet, våga utvecklas som yrkesmänniska eller att våga utvecklas som arbetsgrupp. Vågar du säga ja till livet, så är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig!

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Läs mer

Om mig

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Allt detta är något som alltid är centralt i allt jag gör gällande föreläsningar. Här nedan kan du läsa mer om mina unika föreläsningar. 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att agera som föreläsare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som föreläsare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina föreläsningar. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag till mitt föreläsningsmaterial. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som föreläsare i Malmö

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare till Malmö kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Örebros unikaste föreläsningar! Välkommen till en spännande inspirationsresa!