Jag genomför

Föreläsningar till Halmstad

Därför ska du

Boka mig

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till både företag och privatpersoner i hela Halmstad. Föreläsningarna till Halmstad varvas alltid med egna erfarenheter och vetenskapliga belägg. Målsättningen med mina föreläsningar är att varje åhörare i Halmstad alltid ska känna sig inspirerad till att ta nästa steg i sin personliga utveckling eller i sin yrkeskarriär. Du som åhörare till mina föreläsningar ska med andra ord alltid känna dig motiverad till att våga få ut mer ur ditt liv. Ta ditt företag i Halmstad till nya höjder genom mina inspirationsföreläsningar. 

Mina föreläsningar i vänder till alla företag, privatpersoner eller organisationer i Halmstad som är ute efter mer inspiration. Jag föreläser alltid med stor inspiration och motivation så att just din grupp i Halmstad ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Föreläsningarna till Halmstad går att skräddarsy utifrån tid, datum och innehåll.  För mig är det viktigaste att din grupp i Halmstad får bästa möjliga föreläsningen av mig. Mina föreläsningar är alltid uppbyggda kring egna erfarenheter, reflektioner och vetenskapliga belägg. Genom denna spännande mix är jag övertygad om att din grupp i Halmstad genom mig kan få förstklassiga föreläsningar just efter era önskemål. Har du frågor gällande mina föreläsningar i Halmstad kan du alltid kontakta mig. Jag besvara alltid mer än gärna på era frågeställningar om föreläsningar till Halmstad. 

Föreläsningar som jag utför i Halmstad kan både utföras fysiskt på plats eller via nätet. Du som kund har fria händer att styra över vilken form av upplägg du känner dig tryggast med. Innan varje föreläsningstillfälle lyssnar jag alltid till era behov och anpassar alltid mitt innehåll utifrån de önskemål som ditt företag eller förening har gällande föreläsningens utformning. Utifrån era önskemål tar jag sedan fram ett skräddarsytt föreläsningsmaterial vars syfte ska vara att maximera effekten för ert bolag. Kanske vill du som beställare att jag trycker extra på motivation gällande ett branschspecifikt ämne? Eller kanske du är intresserad av att lyfta fram några specifika sätt att hantera motgångar till föreningar? Vad du än har för önskemål kan jag alltid ta fram ett skräddarsytt material just efter dina behov. 

Boka mina

Inspirationsföreläsningar till Halmstad

Varför anlita mig som föreläsare i Halmstad?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Halmstad med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet. Under mina föreläsningar varvar jag alltid teori med praktik, så att mina åhörare ska beröras av mitt budskap på bästa sätt genom att inte bara lyssna utan är få praktisera det som de lär sig. Mina föreläsningar alltid alltid uppbyggda kring trendiga Power point-presentationer innehållande grafiskt tilltalande element och bilder.  Mina åhörare ska alltid enkelt kunna ta till sig av mitt pedagogiska budskap utifrån mitt tydliga materialet som jag tillämpar under föreläsningarna.  Vill du läsa mer om min yrkesbakgrund som föreläsare kan du göra det genom här. 

Min yrkeserfarenhet

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanade resa innehållande flertalet mot- och framgångar av alla dess olika slag. I mina ungdomsår var jag tex en mycket blyg och tillbakadragen kille som någon knappast hade kunna tippa skulle stå på scen och tala om personlig utveckling. Jag har dock alltid haft en stark inre vilja till att våga utvecklas och till att våga ta nya kliv i mitt liv. Just denna starka inspirerande vilja till utveckling är något jag vill förmedla till dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla kan hitta en otrolig inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag nämligen säker på: kan jag göra denna inspirerande resa, så är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika häftig utvecklingsresa. Utifrån mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya kliv i livet, våga utvecklas som yrkesmänniska eller att våga utvecklas som arbetsgrupp. Vågar du säga ja till livet, så är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig!

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Läs mer

Om mig

Maximera även du ditt bolags, förenings eller ditt arbetsgrupps potential genom att lyssna på mina inspirerande föreläsningar.  Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov.  Min målsättning är alltid att du som beställare av mina inspirerande föreläsningar i Halmstad ska känna dig som en starkare person efter att du lyssnat på mitt budskap. Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er kan du alltid kontakta mig, så berättar jag mer. 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att agera som föreläsare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som föreläsare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina föreläsningar. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag till mitt föreläsningsmaterial. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina föreläsningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som föreläsare i Halmstad

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare till Halmstad kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Halmstads unikaste föreläsningar! Välkommen till en spännande inspirationsresa!