Jag genomför

Föreläsningar till Västerås

Därför ska du

Boka mig

Jag erbjuder inspirerande föreläsningar till hela Västerås. Föreläsningar till Västerås passar både små som stora arbetsgrupper eller föreningar. Föreläsningarna som jag erbjuder Västerås har alltid inslag av inspirerande budskap. Föreläsningarna till Västerås är alltid uppbyggda kring personliga erfarenheter kombinerat med vetenskaplig forskning. Boka min föreläsningar till Västerås redan idag och åt din inspireras av mitt budskap.

Mina föreläsningar i Västerås vänder sig till alla företag, privatpersoner eller föreningar som är i behov inspirerande föreläsningar. Anlitar ni mig som föreläsare får ni föreläsningar som är uppbyggda kring egna privat erfarenheter, vetenskaplig forskning och erfarenhet från mitt yrkesliv.  Föreläsningarna varvas alltid med praktiska exempel och gruppövningar för att du som åhörare även ska bli så delaktig som möjligt i mitt material. Du får alltid via mina föreläsningar inspirerande budskap som ska vara  enkelt att applicera till flertalet olika livsområden. 

Föreläsningar som jag utför i Västerås kan både utföras fysiskt på plats eller via nätet. Du som kund har fria händer att styra över vilken form av upplägg du känner dig tryggast med. Innan varje föreläsningstillfälle lyssnar jag alltid till era behov och anpassar alltid mitt innehåll utifrån de önskemål som ditt företag eller förening har gällande föreläsningens utformning. Utifrån era önskemål tar jag sedan fram ett skräddarsytt föreläsningsmaterial vars syfte ska vara att maximera effekten för ert bolag. Kanske vill du som beställare att jag trycker extra på motivation gällande ett branschspecifikt ämne? 

Boka mina

Inspirationsföreläsningar till Västerås

Varför anlita mig?

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar till hela Västerås  med mångårig erfarenhet och yrkeskunskap. Mina inspirationsföreläsningar passar såväl företag, privatpersoner som föreningar som vill hitta ny spännande inspiration. Jag har mångårig erfarenhet av att föreläsa på olika former av evenemang för flertalet olika målgrupper, vilket alltid blir en trygghets- och säkerhetsfaktor till dig som kund. Mitt budskap framförs alltid med hög intensitet, humor och publiklyhördhet. Under mina föreläsningar varvar jag alltid teori med praktik, så att mina åhörare ska beröras av mitt budskap på bästa sätt genom att inte bara lyssna utan är få praktisera det som de lär sig.

Min yrkeserfarenhet

Vägen till att våga börja föreläsa har för mig varit en lång och utmanade resa innehållande flertalet mot- och framgångar av alla dess olika slag. I mina ungdomsår var jag tex en mycket blyg och tillbakadragen kille som någon knappast hade kunna tippa skulle stå på scen och tala om personlig utveckling. Jag har dock alltid haft en stark inre vilja till att våga utvecklas och till att våga ta nya kliv i mitt liv. Just denna starka inspirerande vilja till utveckling är något jag vill förmedla till dig och din arbetsgrupp. Jag tror nämligen att alla kan hitta en otrolig inre utveckling om bara viljan finns där. En sak är jag nämligen säker på: kan jag göra denna inspirerande resa, så är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan genomföra en minst lika häftig utvecklingsresa. Utifrån mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna till att våga ta nya kliv i livet, våga utvecklas som yrkesmänniska eller att våga utvecklas som arbetsgrupp. Vågar du säga ja till livet, så är jag övertygad om att livet kommer att säga ja till dig!

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Läs mer

Om mig

Jag har mångårig yrkeserfarenhet att agera som föreläsare både i Finland och Sverige.  Mina föreläsningsgrupper har bestått av både försäljare, studenter och företagare inom flertalet olika sektorer. Genom att anlita mig får ni med andra ord en föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material just efter era målsättningar och behov. 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet av att agera som föreläsare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg föreläsare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som föreläsare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina föreläsningar. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag till mitt föreläsningsmaterial. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina föreläsningar. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Maximera även du ditt bolags, förenings eller ditt arbetsgrupps potential genom att lyssna på mina inspirerande föreläsningar. Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov.  Min målsättning är alltid att du som beställare av mina inspirerande föreläsningar i Västerås ska känna dig som en starkare person efter att du lyssnat på mitt budskap. Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa just er kan du alltid kontakta mig, så berättar jag mer. 

Följande ingår alltid

Vill ni boka mig?

Om ni är intresserade att boka mig som föreläsare kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor!