Jag genomför tal på

Företagsevenemang i Jönköping

Därför ska du

Boka mig

Genom min tjänst får ditt företag alltid skräddarsydda evenemangstal som blandar personliga erfarenheter med vetenskapliga fakta och inspiration från mitt yrkesliv. Jag erbjuder inspirerande tal på företagsevenemang för både privatpersoner, företag och andra organisationer som vill injicera ny energi och motivation i Jönköping. Mina tal präglas av spännande personliga upplevelser sammanvävda med vetenskaplig insikt. Ta ditt företag i Jönköping till nya höjder genom mina inspirerande tal på företagsevenemang. 

Framgångsrika ledarskapsstrategier

Utforska olika strategier och taktiker för framgångsrikt ledarskap i dagens affärsklimat.

Effektivt teamarbete

Tips och tekniker för att skapa ett samarbetsvilligt och produktivt arbetslag.

Positiv psykologi i arbetslivet

Utforska hur positiv psykologi kan förbättra arbetsplatskulturen och öka medarbetarnas välbefinnande.

Hantering av utmaningar och motgångar

Strategier för att övervinna hinder och hantera motgångar på arbetsplatsen.

Boka mina tal på ert

Företagsevenemang i Jönköping

Varför anlita mig som talare på företagsevenemang?

Jag erbjuder inspirerande tal på företagsevenemang i Jönköping med omfattande erfarenhet och yrkeskompetens. Mina tal är skräddarsydda för både företag, privatpersoner och föreningar som söker ny och spännande inspiration. Med min långa erfarenhet som talare på olika typer av evenemang och för olika målgrupper, kan du som kund alltid känna dig trygg och säker. Jag förmedlar mitt budskap med hög intensitet, humor och lyhördhet gentemot publiken. Mitt mål är att mina åhörare enkelt ska kunna ta till sig mitt pedagogiska budskap genom den klara presentationen. Om du är intresserad av att läsa mer om min yrkesbakgrund som talare kan du göra det här. 

Min yrkeserfarenhet

Resan till att våga börja tala på företagsevenemang har varit en lång och utmanande färd, fylld av motgångar och framsteg av olika slag. I min ungdom var jag en blyg och tillbakadragen person som knappast någon kunde föreställa sig stå på scen och tala om personlig utveckling. Trots detta fanns det alltid en stark inre vilja hos mig att våga växa och ta nya steg i livet. Den här inspirerande viljan till utveckling vill jag dela med dig och din arbetsgrupp. Jag är övertygad om att varje individ har potentialen för en djup inre resa, förutsatt att viljan finns där. Jag är säker på en sak: om jag kunde göra den här inspirerande resan, är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp har kapaciteten att genomföra en liknande fantastisk utvecklingsresa. Baserat på mina spännande erfarenheter vill jag ge dig nycklarna för att våga ta nya steg i livet, växa som yrkesperson eller utvecklas som arbetsgrupp. Om du vågar säga ja till möjligheterna, är jag övertygad om att möjligheterna kommer att säga ja till dig! 

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Läs mer

Om mig

Maximera även du ditt bolags, förenings eller din arbetsgrupps potential genom att boka mig som talare på ditt företagsevenemang i Jönköping. Jag skräddarsyr alltid mitt budskap efter era önskemål och behov. Min målsättning är alltid att du som arrangör av företagsevenemanget i Jönköping ska känna dig som en starkare person efter att du har hört mitt budskap. Om du vill veta mer om hur jag kan bidra till just er, är du välkommen att kontakta mig. Jag berättar gärna mer. 

01

Erfarenhet

Jag har mångårig erfarenhet som talare och inspiratör för säljare, studenter och företagare. Genom att anlita mig får ni en trygg talare som alltid kan ta fram ett skräddarsytt material. 

02

Kunskap

För att utveckla mig själv som talare studerar jag på daglig basis inspiration och motivation. Dessa kunskaper tar jag sedan med mig till mina inspirationstal. 

03

Motivation

Jag har genom mitt liv vandrat en lång resa från att vara en blyg tonårig till att nu driva eget företag. All denna erfarenhet använder jag i mina inspirationstal. 

“Vågar du säga ja, så kommer livet säga ja till dig.”

Något som jag alltid tror på i livet är den utvecklingspotential som alla människor besitter. Jag tror på att alla människor kan nå till hela nya nivåer inom sitt privat- och yrkesliv bara man vågar säga ja till de möjligheter som livet erbjuder dig. Detta är något som jag alltid delar med mig av under mina tal. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om min spännande livsresa! 

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina tal ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som talare på företagsevenemang

Om ni är intresserade att boka mig som talare på erat företagsevenemang kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste tal.  Välkommen till en spännande inspirationsresa!