Jag genomför

Utbildningar inom Google ads

Därför ska du

Boka mig

Behöver ni en utbildning inom Google Ads? Jag erbjuder utbildningar som fokuserar på att optimera era annonser för att maximera synligheten på Google-plattformen. En stark närvaro online är avgörande för framgång inom dagens digitala landskap. Genom mina utbildningar kommer din arbetsgrupp få djupgående kunskaper, konkreta verktyg och motivation för att öka synligheten och framgången på Google Ads. Enligt mig är kunskap inom Google Ads nyckeln till att öka webbplatsens effektivitet och synlighet online. 

"Maximera din online synlighet med Google Ads! Vår utbildning ger dig nycklarna till framgångsrik digital marknadsföring."

Boka mina

Google ads utbildningar

Varför anlita mig som utbildare inom Google ads?

 Jag erbjuder inspirerande utbildningar i hela Sverige med omfattande erfarenhet och yrkeskunskap. Mina utbildningar passar för företag, privatpersoner och föreningar som söker ny, spännande kunskap. Med lång erfarenhet av att tala vid olika evenemang och för olika målgrupper, skapar jag en känsla av trygghet och säkerhet för mina deltagare. Jag förmedlar alltid mitt budskap med hög intensitet, humor och en känsla för min publik. Genom att kombinera teori med praktik får mina deltagare inte bara lyssna på mitt budskap utan också praktisera det de lär sig. Min pedagogik bygger på moderna och grafiskt tilltalande presentationer, vilket gör det enkelt för mina deltagare att förstå och ta till sig av mitt material. Om du vill veta mer om min bakgrund som utbildare, hittar du ytterligare information här. 

Min yrkeserfarenhet

Att våga börja föreläsa har varit en resa genom en labyrint av utmaningar och framgångar. I min ungdom var jag en blyg person, långt ifrån scenen och personlig utveckling. Ändå fanns alltid en inre glöd som drev mig att utmana mig själv och våga ta stora kliv i livet. Den här passionen för personlig utveckling vill jag dela med mig av till dig och din arbetsgrupp. Jag tror starkt på att varje individ har potentialen för en djup inre resa, förutsatt att viljan är stark. Jag är övertygad om att om jag kunde ta det här stora steget, kan både du och din arbetsgrupp göra det också. Med mina erfarenheter vill jag ge er verktygen som behövs för att våga ta språnget, utvecklas både som yrkesmänniskor och som arbetslag. Om ni vågar säga ja till livet, är jag säker på att livet kommer att svara ja till er! 

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina Utbildningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som utbildare inom Google ads

Om ni är intresserade att boka mig som utbildare gällande Google ads kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste utbildning inom Google ads.  Välkommen till en spännande inspirationsresa!