Jag genomför

Utbildningar inom Google analytics

Därför ska du

Boka mig

Behöver ni en utbildning inom Google Analytics? Jag erbjuder kurser som fokuserar på att maximera er webbanalys för att öka insikten om besökare och webbplatsens prestation. En djup förståelse för användningen av Google Analytics är avgörande för att framgångsrikt navigera i det digitala landskapet. Genom mina utbildningar får din arbetsgrupp praktiska verktyg och expertkunskaper för att optimera er online-närvaro och effektivisera er digitala marknadsföring. Enligt mig är kunskap inom Google Analytics nyckeln till att göra informerade beslut och optimera er digitala strategi. 

"Google Analytics: Ditt verktyg för smarta affärsbeslut och ökad synlighet online."

Boka mina

Google analytics utbildningar

Varför anlita mig som utbildare inom Google analytics?

 Jag erbjuder engagerande utbildningar inom Google Analytics i hela Sverige, med gedigen erfarenhet och yrkeskunskap. Mina kurser passar företag, privatpersoner och föreningar som söker ny och spännande kunskap om webbanalys. Med lång erfarenhet av att undervisa vid olika evenemang och för olika målgrupper, skapar jag en atmosfär av trygghet och säkerhet för mina deltagare. Mitt budskap förmedlas alltid med hög intensitet, humor och förståelse för min publik. Genom att integrera teori med praktik får mina deltagare inte bara lyssna på mitt budskap utan även tillämpa det de lär sig. Min undervisningsstil bygger på moderna och visuellt tilltalande presentationer, vilket gör det enkelt för deltagarna att förstå och ta till sig av materialet. Om du vill veta mer om min bakgrund som utbildare finns ytterligare information här. 

Min yrkeserfarenhet

 Att våga börja föreläsa har varit en resa genom en labyrint av utmaningar och framgångar. I min ungdom var jag blyg, långt från scenen och personlig utveckling. Trots det brann det alltid en inre eld inom mig som drev mig att utmana mig själv och ta stora kliv i livet. Denna passion för personlig utveckling vill jag dela med dig och din arbetsgrupp. Jag tror starkt på att varje individ har potentialen för en djup inre resa, förutsatt att viljan är stark. Om jag kunde ta detta stora steg är jag övertygad om att både du och din arbetsgrupp kan göra det också. Med mina erfarenheter vill jag förse er med de verktyg ni behöver för att våga ta språnget och utvecklas både som yrkesmänniskor och som arbetslag. Om ni vågar säga ja till livet är jag säker på att livet kommer att svara ja till er!

“Varje dag är en möjlighet för personlig utveckling och äventyr.”

Vad ingår när vi bokar mig?

Skräddarsydda lösningar

Min åsikt är att varje människa besitter en otrolig utvecklingspotential som det bara gäller att hitta i sig själv.  Mina Utbildningar ska agera som en inspirationskälla för att just du ska hitta den bästa delen av dig själv eller din arbetsgrupp.

Följande ingår alltid

Boka mig som utbildare inom Google analytics

Om ni är intresserade att boka mig som utbildare gällande Google analytics kan ni enkelt göra det genom länken här nedan. Självklart går det bra att ringa och prata med mig innan ni bokar mig. Jag besvarar mer än gärna alla era frågor! Via mig får du kanske Sveriges unikaste utbildning inom Google analytics.  Välkommen till en spännande inspirationsresa!